PENGUMUMAN PENTING!

Segala maklumat terkini mengenai aktiviti Misi kemanusiaan & dakwah di bawah Unit Program Pembangunan dan Dakwah Orang Asli (PPDOA) Yayasan Al-Khalifah boleh follow page FB : https://www.facebook.com/Yayasan.Al.Khalifah/

Sumbangan anda diperlukan & layak mendapat resit pengecualian cukai
(Rujukan: LHDN.01/35/42/51/179-6.6161) dan disalurkan ke dalam akaun Maybank
(Klik Icon):

AL-KHALIFAH FOUNDATION : 5640 1611 8396
_____________________________________________________________________
Saksikan aktivis Yayasan Al-Khalifah beraksi @ TV3 !
_____________________________________________________________________

11 March 2013

PROGRAM 'SMART SOLAT' POS KUALA MU,SG SIPUT PERAK (9-11 FEB 2013)Program Ziarah Dakwah dan 'Smart Solat' di Pos Kuala Mu, Sg Siput Perak anjuran bersama rakan dakwah Al-Qayyim dari Pulau Pinang dan juga pihak Yayasan Al-Khalifah bersama Prihatin Malaysia pada 9-11 Februari yang lalu.

Tenaga sukarelawan  terdiri daripada pelbagai universiti seperti UIA,UPM,UITM,UNIKL,KLMU,AUCMS seramai 30 orang . Antara aktiviti yang dijalankan adalah Program Ziarah Muhibbah,sukaneka dan modul smart solat kepada kanak-kanak asli di Pos Kuala Mu dan banyak lagi selain bergading bahu dalam menyiapkan tandas komuniti di Kg Bersah Kuala Mu.


Gambar satu album boleh kunjung di sini Smart Solat Pos Kuala MU

0 komen:

Post a Comment

Yayasan Al-Khalifah
adalah sebuah Badan Bukan Kerajaan (NGO) yang bukan berorientasikan keuntungan (Non Profit Organization) didaftarkan di bawah suruhanjaya syarikat sebagai sebuah syarikat ‘Limited by Guarantee’, ditubuhkan pada 16 November 2006.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...