PENGUMUMAN PENTING!

Segala maklumat terkini mengenai aktiviti Misi kemanusiaan & dakwah di bawah Unit Program Pembangunan dan Dakwah Orang Asli (PPDOA) Yayasan Al-Khalifah boleh follow page FB : https://www.facebook.com/Yayasan.Al.Khalifah/

Sumbangan anda diperlukan & layak mendapat resit pengecualian cukai
(Rujukan: LHDN.01/35/42/51/179-6.6161) dan disalurkan ke dalam akaun Maybank
(Klik Icon):

AL-KHALIFAH FOUNDATION : 5640 1611 8396
_____________________________________________________________________
Saksikan aktivis Yayasan Al-Khalifah beraksi @ TV3 !
_____________________________________________________________________

12 June 2013

4x4 COMMUNITY SERVICE EXPEDITION ,POS GOB, G MUSANG KELANTAN17-19 Mei- Sebanyak 18 buah kenderaan 4x4 telah ke Pos Gob dengan anjuran banyak pihak bersama HUSM, Yayasan Al-khalifah,Petrofac, JAKOA, St John Ambulans..

Alhamdulillah,program berjalan lancar dan sambutan yang menggalakkan dari penduduk pos Gob dengan anggaran offroad 65 km ke sana.

Namun ,semasa hari ahad ,ketika semua peserta konvoi 4x4 pulang melalui jalan sama (laluan pos Tohoi), tim yayasan Al-Khalifah membuat tour 'one circle' melalui laluan lain keluar ke Kg Bering (Pos Pasik) dan menambah 1 hari lagi program di sana.

Laluan yang menarik seperti mana route one circle (pos hau-pos balar-pos belatim-pos bihai)yang selalu dianjurkan pihak yayasan..

Terima kasih kepada semua penyertaan.Semoga berjumpa lagi di lain ekspedisi.

InsyaAllah.. :)


Gambar penuh program boleh rujuk di sini : POS GOB 2013
0 komen:

Post a Comment

Yayasan Al-Khalifah
adalah sebuah Badan Bukan Kerajaan (NGO) yang bukan berorientasikan keuntungan (Non Profit Organization) didaftarkan di bawah suruhanjaya syarikat sebagai sebuah syarikat ‘Limited by Guarantee’, ditubuhkan pada 16 November 2006.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...